Blog o podnikání na volné noze

Tento blog vydáváme od roku 2005. V archivu najdete články o všech možných tématech, které s prací freelancerů souvisejí.

Odběr newsletteru

Odebírejte nejdůležitější novinky ze světa podnikání na volné noze. Každý měsíc zdarma ve vašem emailu:

i

Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.

Zobrazuji č. 111-120 z 271 článků v blogu

Bible amerických freelancerů

Zakladatelka americké asociace Freelancers Union napsala před třemi lety knihu, která dnes může pomáhat českým profesionálům.

Číst dál

Desatero osobní IT bezpečnosti

My všichni používáme počítače a mobily. Práce bez nich je už nemyslitelná, ukládáme do nich cenná data a bezmezně jim důvěřujeme. Pořád je to ovšem jen technika, která může selhat. Nejvíc problémů si však přivoláváme sami svou neopatrností.

Číst dál

Finanční rozvaha volnonožce

Mícháte běžně osobní a rodinné finance s těmi pracovními? Sloučení dává na volné noze smysl, ale nesmí to být pomatený kočkopes. Co pomáhá, je finanční rozvaha. A v tomto článku si ji rovnou můžete zkusit vyplnit online.

Číst dál

2014 byl nejlepší rok

Letos oslavíme už 10. let Na volné noze a uplynulý rok 2014 byl tou nejlepší předehrou. Nahlédněte pod pokličku a uvidíte proč.

Číst dál

Jak se dělá e-book

Připravit kvalitní elektronickou knížku stojí čas i peníze, takže nedoufejte v pohádku o pasivním příjmu. Existuje ale i pár dobrých důvodů, proč něco takového vyzkoušet.

Číst dál

Milujte svého webdesignéra

Protože webdesignér je umělec a každý web je dílo inspirované vyšší mocí. Anebo ne? Jak by měla spolupráce s webdesignérem vypadat, aby váš profesionální web splnil náročná očekávání?

Číst dál

Tuning podnikání

Dobře zavedený byznys jede hladce, jako dokonale vyladěný stroj. Podnikatel je vynálezce, inženýr i mechanik v jedné osobě. A procesní řízení je jeho nástroj pro tuning výkonu.

Číst dál

Podnikání bez hranic

Vyzpovídal jsem 25 profesionálů s mezinárodní působností a trend je jasný: Europodnikání je na vzestupu a nadešel čas tomu přizpůsobit strategii.

Číst dál

Domácí hotel na Airbnb

Na pronajímání vlastního bydlení není nic vzrušujícího. Dokud jej podle mých tipů nenabídnete přes Airbnb všem cestovatelům planety!

Číst dál

Hodinové superbalíčky

Účtujete služby hodinovkou a omezuje vás to v cenotvorbě? Balíčkováním vrátíte staré dobré hodinovce sílu i pružnost a zvýšíte obrat možná až o desítky procent.

Číst dál

Newsletter

Nejdůležitější novinky ze světa podnikání na volné noze.
Každý měsíc zdarma ve vašem emailu:

Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.

200+ top zdrojů, které sledujeme za vás
Pro freelancery i ostatní podnikatele
Široký záběr ve správném kontextu
Exkluzivní obsah a úvod v každém vydání
Od roku 2009 nepřetržitě každý měsíc
Žádný spam a 100% soukromí