Kateřina Fragnerová

poradce v gastronomii a ekonomice hotelových a restauračních provozů

Status: k vašim službám Působnost: celá ČR

Pomohu vám s provozem a ekonomikou vašeho hotelu, rodinného penzionu, pekárny, kavárny, bistra. Navrhnu smysluplný koncept, který vám přinese spokojené a vracející se hosty, personál bude bavit pro vás pracovat a váš byznys poběží hladce. Ráda oživuji jedinečná místa k setkávání a s citem navrhuji prostředí, kde se lidé cítí dobře.

Poradím vám na základě 20leté praxe a zkušeností z mnoha projektů. Mám za sebou takové projekty jako je celková koncepce Antonínova pekařství, rukodělné pekárny Pec nám spadla nebo Naší toustárny, spolupráci s majiteli zámku Jemniště, panství Bechyně, penzionu Dvorce a řady dalších viz reference níže.

  • Poradenství pro začínající projekty
    • proberu s vámi vaše časové a finanční možnosti a postavíme bezpečnou koncepci projektu
    • pomohu s výběrem kuchyňské, barové technologie a hotelového vybavení přesně pro váš provoz; vyberu nejlepší dodavatele a dojednáme ty nejlepší podmínky
    • navrhnu ceny ubytování, pobytové balíčky a rezervační systémy
    • pomohu vybrat a zaškolit personál, nastavím pravidla provozu pro zaměstnance a naučím je komunikovat s hosty
    • připravím projekt ke konzultacím a ke schválení na hygienické stanici
    • připravím receptury a kalkulace tak, aby podpořily celkový koncept a ekonomiku provozu a hosty i personál bavily
    • od začátku budu myslet na provozní náklady
  • Poradenství pro zvýšení tržeb běžících projektů
    • najdu slabá místa, změním zaběhlé stereotypy, pozměním koncepci, přepracuji nabídky tak, abyste minimalizovali náklady, ale udrželi maximální kvalitu
    • motivace personálu – stanu se supervizorem vašeho provozu a poradím, co všechno můžete zlepšit, aby byli vaši zaměstnanci spokojenější a výkonnější
    • další oblasti spolupráce – příprava na EET, nastavení kontrolních systémů, zvýšení důvěry a spokojenosti hostů, gastronomické novinky, receptury pokrmů, báječná zdravá, vegetariánská, veganská, bezlepková jídla

Motto: Každý den je pro mne jako desert.

Baví mě vytvářet místa, kde se lidé cítí šťastní, ať už díky dobrému jídlu, vzájemným setkáním nebo jen nadechnutím a nabíráním nových sil. Mám štěstí na klienty s dobrými nápady, velkým srdcem a chutí tvořit. Provozuji web Jak voní tymián, kde se mj. dělím o své nejlepší recepty.

Rozhovor pro Na volné noze TV

Vybrané projekty a reference

Kateřina Fragnerová
Logo či doplňková grafika

Kontakty

Kateřina Fragnerová
Jak voní tymián s.r.o.
Moravsko 5
Bílkovice (Středočeský kraj)
257 26
Mobil:602 376 030
Email:katerina@jakvonitymian.cz
Web:www.jakvonitymian.cz
Facebook:jakvonitymian
IČ:06194869
DIČ:CZ06194869

Doporučení
z první ruky

Není jednoduché popsat Kateřininu činnost, protože vše, co dělá, dělá naplno a do hloubky a po letech společné práce se stala pevnou součástí nejen našeho kolektivu, ale i našich životů. Na začátku byla spolupráce při rekonstrukci hotelu po havárii vody a celkové budování koncepce provozu, ale postupně se díky své všestrannosti stala hnacím motorem činností ve firmě. Díky svým zkušenostem a profesionalitě připravila skvělý koncept provozu, včetně nastavení aktivního přístupu při tvorbě stálé klientely, která se k nám opakovaně vrací. Po rekonstrukci sestavila tým zaměstnanců a díky svému vedení ho vynikajícím způsobem zaškolila a v průběhu celé doby u nás zvyšovala jeho odbornou úroveň. Její velkou předností je osobní přístup ve všech činnostech bez ohledu na čas i energii, kterou do každého projektu vkládá. Každý projekt, na kterém se podílí, bere za svůj vlastní. Záleží jí tedy na celku složeném z každičkého detailu, od financí, přes vyznění interiéru až po samotný vyprecizovaný koncept, který je vyjádřen spokojeností našich klientů.

Miroslav Němec